Üzletszabályzat

Általános

WEBÁRUHÁZUNKBAN kizárólag elektronikus módon, az áruház weboldalán (wildsystem.hu) vásárolhat. A leadott megrendelés 17/1999. (II.5.) Kormányrendelet szerint a távollevők között kötött szerződésnek minősül és adatbázisunkban azt megőrizzük. Az online módon kötött szerződés, mint távollévők között kötött szerződés nem minősül írásban kötött szerződésnek. Rendeléseiket telefonon és e-mailben NEM tudjuk fogadni, de a személyes átvételre van lehetőség (1165 Budapest, Koronafürt u. 29/a). Áruházunkat úgy alakítottuk ki, hogy KÉNYELMESEN tudják leadni rendelésüket. Ha azonban mégis valamilyen probléma merülne fel a vásárlás alatt, kérjük lépjen kapcsolatba a wildsystem.hu ügyfélszolgálatával  vagy +3630 950-9685).

A wildsystem.hu adatai regisztrálása után tudja rendelését teljesíteni, de – természetesen – regisztráció nélkül is keresgélhet termékeink között, tájékozódhat árainkról. A termékeink megtekintésére egy többszintű menüszerkezetet hoztunk létre. A weboldal bal oldalán található kategória elnevezések segítségével, vagy a gyártók alapján, illetve közvetlenül a termékekre kereséssel juthat el a keresett termékhez. Amennyiben több terméket is szeretne vásárolni, nem szükséges minden tételt egyenként megrendelni, mivel kosarába tetszőleges mennyiségű terméket is berakhat. Az Ön által lezárt megrendelés esetén a rendszer automatikusan egy visszaigazoló e-mailt küld, melyben megtekintheti rendelésének tételeit, és a rendelés sorszámát. Amennyiben a megrendelés után rövid idővel nem kap visszaigazolást, kérem lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal.

A wildsystem.hu weboldalon feltüntetett árak az ÁFÁ-t tartalmazzák. Megrendelésével a vásárló elismeri, hogy jogi felelősségnek tudatában van. A wildsystem.hu fenntartja a jogot, hogy a megrendelés valódiságát ellenőrizze.

A wildsystem.hu termékeire a mindenkori jogszabályokban leírtak szerint vállal garanciát. Megrendelése során Ön élhet a 17/1999. Kormányrendeletben részletesen rögzített feltétel nélküli elállási jogával. A Vevő az áru átvételét követő 14 (tizennégy) munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól és az értékesítő köteles a fogyasztó által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő harminc napon belül visszatéríteni a 17/1999. (II.5.) Kormányrendelet a távollevők között kötött szerződésekről 4.§ és 5.§ szerint. Írásban történő elállás esetén azt határidőben érvényesítettnek kell tekinteni, ha a fogyasztó nyilatkozatát a határidő lejárta előtt elküldi. A fogyasztó viseli az elállási jog gyakorlása miatt a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. A fogyasztót ezenfelül egyéb költség nem terheli. A vállalkozás azonban követelheti a termék nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.

Felvilágosítás, speciális kérés és esetleges probléma esetén kérjük lépjen kapcsolatba az ügyfélszolgálatunkkal. Amennyiben él az elállás jogával, azt írásban is megteheti. A wildsystem.hu – egészségügyi okokból – csak bontatlan, sérülésmentes csomagolású terméket vásárol vissza. Az elállás joga az áruházban vásárolható minden értékesített termékére vonatkozik. A visszaküldés szállítási költsége a vásárlót terheli.
Amennyiben a megrendelt kontaktlencsével kapcsolatban bármiféle hibát tapasztal, kérjük írjon ügyfélszolgálatunknak: 

Egyebek

A wildsystem.hu az árváltozás és a vásárlási feltételek megváltoztatásának jogát fenntartja. Az esetleges változások a webáruházunkban való megjelenéstől számítva lépnek életbe, és minden vásárlás alkalmával a megrendelés idejében fennálló feltételek kerülnek alkalmazásra.

Adatvédelem

Az adatai biztonságban vannak nálunk! Mi is utáljuk a kéretlen emaileket, és soha nem küldünk ilyet. Az adatait nem adjuk ki másnak, nem adjuk el és nem engedjük, hogy bárki más hozzáférjen vagy bármilyen célra felhasználja.

A wildsystem.hu kijelenti, hogy tiszteletben tartja ügyfelei bizalmas információit, és minden esetben arra törekszik, hogy a vásárlókra vonatkozó valamennyi adatot, információt bizalmasan kezelje, és azokat kizárólag saját munkájához használja fel. A regisztrációhoz megadott információkat kizárólag az áruházzal kapcsolatosan használjuk fel, harmadik félnek nem adjuk át.

A látogatási adatok, melyeket a szerverünk rögzít, egyedül a vásárlási szokások megismerését szolgálják, ezeket az információkat kizárólag statisztikai adatgyűjtés céljából használjuk fel. Az adatvédelmi elvek kialakításakor különös tekintettel vettük figyelembe az 1992. évi LXIII. törvényt a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról, az 1998. évi VI. törvényt az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során, illetőleg az “ONLINE PRIVACY ALLIANCE” ajánlásait.